Live streaming - Európa - ALTrace in Győr

Path|Európa|ALTrace in Győr
Contents

ALTrace

ePR - Széchenyi Race 2010Szerte a világon nagyon sokféle autóverseny létezik. Más-más körülmények között, versenyzők és csapatok egyaránt különféle járműveket használnak ahhoz, hogy győzhessenek és bebizonyítsák, hogy az emberi adottság és a korszerű technika egyre hihetetlenebb eredményekre képes. Versenyzők, csapatok, járművek neve lett egy csapásra és örökre mindenki által csodált és irigyelt legendává. Viszont, miközben a legmodernebb technológiákat vonultatják fel, hihetetlen szervezési munkálatokat végeznek, hatalmas reklámpotenciáljuk töredékét sem használják fel, hogy egy igen égető probléma megoldását sürgessék.

ALTernatív Futam

ALTrace contact

A világon egyre nagyobb gondot jelent, hogy energiakészleteink fogyóban vannak. A jövő az alternatív forrásoké, illetve az ezt felhasználó és éppen most kialakulóban levő technikai újdonságoké. Az emberiség kimeríti a rendelkezésére álló természeti erőforrásokat, miközben fokozódó mértékben szennyezi környezetét. A megoldáshoz hosszú út vezet. Ehhez egy nagy lépést téve, a versenysportban kifejlesztetett technológiai újítások messze a legelsők között járulhatnak hozzá.

Gerundium Leila - Széchenyi Race 2011

A verseny lehetőséget nyújt a résztvevőknek arra, hogy innovatív ötleteiket megvalósíthassák és egy környezetbarát versenyzési formát honosítsanak meg hazánkban. Ezzel is példát mutatva a szurkolóknak egyfelől a környezettudatos életvitelre, valamint arra, hogy a dinamikát és a gyorsaságot nem kizárólag a szénhidrogének felhasználásával kelthetjük életre.

Micron - Széchenyi Race 2011

Elektro GO-KART 2011

Pannon Rider - Széchenyi Race 2011

evs gabEV - Széchenyi Race 2011

jump to top of page

ALTrace Győr – a verseny, ahol mindenki nyer

ALTrace in Győr 2013A korábbi évek szakmai sikereire alapozva, ám új néven rendezik meg 2013. május 1-jén a ALTernatív hajtású járművek futamát Győrben. A látványos nemzetközi rendezvény számos újdonságot tartogat a résztvevők és az érdeklődők számára egyaránt.

Széchenyi István szellemiségét tartja szeme előtt a megméretettést rendező ALTmob start-up válallkozás, amelynek tagjai 8 év tucatnyi ALTernatív hajtású járművek versenyének tapasztalatai alapján úgy döntöttek, ideje nagyobb pályán, professzionális keretek között, nemzetközi szinten megrendezni a környezettudatos innováció eddig is kimagasló érdeklődés által kísért fesztiválját.

ALTrace számunkra fontos

Az „ALTrace Győr 2013 - ALTernatív Futam" célja – a korábbi ALTernatív futamokhoz hasonlóan – olyan kreatív mérnöki megoldások, innovatív ötletek élményszerű bemutatása, amelyek hozzájárulhatnak az alternatív mobilitás, a környezetet óvó közlekedés szemléletének elterjedéséhez. A hagyományokhoz híven a különböző technológiával (elektromos, hidrogén, napelemes, sűrített levegős) felvértezett járművek számos kategóriában (többek között Prototípus, Szériaautó-átalakítás, Verseny Autó) állhatnak rajthoz a futamon.

ALTrace technology

Idén bár 1 napos de valóban színes rendezvény várja a szakmai érdeklődők mellett a családokat, baráti társaságokat. Aki nem tud személyesen eljönni a kisalföldi megyeszékhelyre, az www.ALTrace.com weboldalon keresztül élőben követheti az eseményeket. A rendszeresen frissülő közvetítés immár 3 nyelven lesz elérhető, így a világ bármely pontjáról nyomon követhetőek lesznek a futamon induló INnovátorok.

Tudományok Hídja - ALTrace 2013 Közösen a jövőért!

„Közösen a jövőért" mottóval az ALTrace Győr csapata együttműködik a Tudományok Hídja szervezőivel – utóbbi kezdeményezés a tavasz folyamán országjáró körútra indul.

Aki saját találmányával rajthoz állna a versenyen, az 
www.ALTrace.com/hu_HU/gyor internetes oldalon adhatja le a nevezését 2013. április 15-ig.

Találkozzunk május 1-jén Győrben!

jump to top of page


Table of contents Next

ALTrace in Győr 2013 - Live Stream

No elements to display

Hungary races

ALTrace in GyőrALTrace in DebrecenMVM Energy Race

Newsletter

Event calendar

Upcoming events

Twitter

Google +

 

Facebook